Kedves Sorstársak, Mekk Elekek!

Rendhagyó módon két csoportnak szól az alábbi bejegyzés. Mint mindig az idetévedt Olvasóknak és a jelenleg Mekk mester státuszban lévőknek, akik remélem ide fognak keveredni.

A minap gogondoltam jó lenne körbenézni miz'újs HHO fronton Magyar Honban. Ki mit árul, mennyit gyarapodott a tudástár, stb.? Tettem ezt azért is mert már felettébb egyhangú (volt) hallgatni a hozzám telefonálóktól, Róka koma és csapata erőlködéseit. Kezdtem a Vaterán, ez mindig jó kiindulás, mert ha valakinek van egy lisztes bödönje, azt rögtön HHO generátorként árulja. Bingo: GreenFuture az új versenyző neve. Az egy dolog, hogy a képeken sok minden ott díszeleg, de alább a figyelmeztetés:  "A hho generátorokhoz szükséges még egy kb 2literes tartály (pár e. Ft), csővek és vezetékek, Lambda szondás autókhoz elektronika… (Mi ezeket nem forgalmazzuk, max az elektronikát tudjuk beszerezni)"

Püff neki! Irány a kérdések válaszok rész... Drága Barátaim ez már bizony 18 éven felülieknek való! Próbáltam beilleszteni az eredetit, de úgy látszik azok az aukciók lejártak. Mindegy, szabadon idézek. Kérdés: hány Amper mellett termel X litert? Válasz: nem tudom, a gyártó nem adta meg! Más "szakmai" kérdésre is kb. ennyi volt a válasz. Következő: kellene 1 készülék. Válasz: rendelni tudunk ami kb. 3 hét, mert másban áll a pénzünk! Ez egyébként a leírás alján is szerepel. A továbbiakban megérdemelten kaptak hideget meleget. Valaki megjegyezte: ez a motyó még egy kávé melletti beszélgetés szintjén sincs. Ennél a résznél gondolkodóba estem, (mert a HHO dolgok, érzésem szerint nem  a Vaterára valók, de lehet hogy idióta vagyok), egye fenyő felteszem a motyómat és odabiggyesztem: minden HHO-val kapcsolatos kérdésre válaszolok. Lett is nagy kérdezz felelek izibe, sokan jó érzékkel beazonosítottak. Köszönöm!

Tehát ismét a régi zene amiről már a Nagy Magyar HHO Biznisz-ben is írtam. Dunsztunk sincs mit árulunk, a legalapvetőbb infót sem tudjuk, lekezeljük a VEVŐT, így nagybetűvel! Az hogy sokasodunk ezen a vonalon örvendetes, de a hülyeséget, tudatlanságot, böszmeséget ne terjesszük tovább, már így is túl sok vesz minket körül! EMBER, HÍVJ FEL, LETESZTELJÜK A CUCCODAT, ELMONDOK MINDENT AMIT TUDOK, MÉG A KÁVÉT IS ÉN FIZETEM, CSAK HAGYD ABBA SAJÁT MAGAD ÉGETÉSÉT ÉS A FÉLINFORMÁCIÓK TERJESZTÉSÉT!!! Garantálom, nem keres meg!

Hogy miért? Álljon itt a végére egy rövid, saját történet: Külhonban anno volt szerencsém egy felsőoktatási intézmény, egy szakát látogatni. Felső, mert magas is volt, meg zömében a másodikon voltak az előadások, szaknak szak volt mert Északra néztek az ablakok. 31-en voltunk, trigonometria-matek a leküzdendő akadály. Rajtam kívül mindenki bukásra állt! Tanár elsápadva küzd, hogy felhozza a csapatot. Semmi remény. Felajánlom: osszuk ketté a brigádot, vállalom a felét. Előadjuk gonosz tervünket. Halk susmus, nem tetszik nekik az ötlet. Akkor nem is értettem miért. Pár napra rá, valakitől hátulról mellbe megtudtam: az én nagy bűnöm, hogy kommunista országból való gyütt-ment vagyok, és mint ilyentől ők nem hajlandók tanulni! Első év végén mind elbukott, vele bukták a több ezer befizetett dollárt. Tanárom kis híján sokkot kapott, még sokáig ő mentegetőzött. Tette ezt a blama miatt, másrészt a kommunistázás ott és akkor (mint ma sem) nagyon nem volt polkorrekt. Ez kb. olyan volt, mint ma Szent Földön, kupolás házikóban az ott lakókat szidni.

Az említett 30-hoz hasonlóan fog járni emberünk is...

Áldassék a benzinnel teli fürdőkád!

HHO2

PS. Kegyelmes Vatera! Remélem a titkos adatbázisukból vett idézetek miatt, nem vadásznak le, derék Assange kollégához hasonlóan!

folyt. köv.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogen.blog.hu/api/trackback/id/tr802595028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atis74 2011.01.19. 10:00:53

@HHO2:
A történetedet mélységesen megértem! Két tesóm is kint él a nagy USA-ban! Lenne egy-két sztorim.
Nem akarom őket bántani az oktatásuk miatt, de ahogy az egyik ismerősöm mesélte (aki 2-3 volt szakközépben itthon, de jól vágta az angolt), kikerülve az ígéret földjére, kapott valami úton-módon egy ösztöndíjat az egyik híres (direkt nem nevezem meg) egyetem matek részlegére. Ott mikor a prof vázolta, mi lesz az első éves anyag, akkor a többiek csk hüledesztek, milyen nehéz lesz. Ő meg odament az előadás végén, és megkérdezte, hogy ez akkor mos tényleg az éves anyag lesz-e, vagy csak ismétlés gyanánt veszik át... Mikor mondta a prof, hogy ez az éves anyag, akkor ő csak annyit mondott, hogy ez nálunk általános iskolai anyag volt és Ő akkor be se járna ezekre az órákra...

Off vége

hho2 2011.01.19. 14:00:48

@Atis74:
Szia!
Igen erre. ...és a gyöngyszem a válaszok között: "Végül is a HHO készülék kihasználja az autó többlet villanyáramát. Tehát amit a generátor feleslegként termel. Legalábbis a fórumokon ezt lehetett olvasni... - GreenFuture"
HHO2

Atis74 2011.01.19. 14:21:28

@hho2:
Kedves Tamás!

1,4-es 1999 Opel Astra classic-om van. Ilyenbe már szereltél be ilyen kütyüt?
Ha igen, akkor milyen tapasztalataid voltak?

Ui: az árverési oldalon felrakott szárazcellás generátorod nagyon vékonynak tűnik a képen. Az ott tényleg 11 cellás?

Ill mg egy kérdés?
A semleges cellákra mi szükség van? Miért nincs minden cella feszültség alatt (pl +-+-+- stb)?

hho2 2011.01.19. 15:25:43

@Atis74:
Szia!
Beszerelést nem tudok vállalni, mivel nincs erre alakalmas műhelyem. Kimondottan erre az autóra nincs konkrét tapasztalat. Igen 11 lemez van benne. A vastagsága 43mm. Az elektrolízis elméletileg 1.2 Volt környékén kezdődik. Mivel mi egy nagyobb mennyiségű gázt is szeretnénk termelni, kicsit több kell. A semleges lemezek számát úgy kell megállapítani, hogy 2 lemez között ez a több kb. 2-2.5 Volt legyen. Ha 13 Voltot veszünk ezt kell osztani 4 semleges lemez esetén 5-el, 5 lemez esetén 6-al stb. Ez lesz 2 lemez között a fesz esés. A többlet csak az elektrolitet fogja fűteni. Ezért számolnak be sokan forró generátorokról. Az elméleti lemezek közötti esés egy dolog, gyakorlatban kicsit mások lesznek a mért értékek, de ha elvégeztük a kezdeti matek feladatot, túl nagy meglepetés nem érhet. Ha minden lemezt bekötsz, rövid idő alatt elforralod a vizet. 13 Voltból kb. 10.5 fog elmenni haszontalanul.
HHO2

Tuning 2011.01.19. 19:07:50

Van arra valakinek adata, tapasztalata, hogy két azonos felépítésű HHO készülék esetén - amik csak a lemezek méretében különböznek - miképp fog eltérni az áramfelvétel?
Az áramfelvétel arányos a felülettel?
Valóban arányos a gáztermelés a felülettel?

Mert valahol ezek határozzák meg az optimális cella méretet és most erre keresem a választ!

hho2 2011.01.20. 09:04:51

@Tuning:
Szia!
Erre lesz jó a laborberendezés amire várok. Éppen most kaptam üzenetet: jövő héten mondják meg az árát.
HHO2
süti beállítások módosítása