Valami Amerika 2.

 2011.04.06. 08:57

Kedves Feneketlen Zsebű Polgártársak!

Viszonylag hosszú hallgatás után, folytatom a kint tapasztaltak leírását. Miért hallgattam idáig? Nos, időm sem volt túl sok, másrészről értek tudtalanságból vagy rosszindulatból született támadások. Elgondolkodtam: túl gyors a tempó?  Hihetetlenül hangzanak a leírtak?  Netán irigyeim akadtak? 

Hogy szép sorban válaszoljak is saját kérdéseimre, Drága Barátaim, a tempó nem lehet elég gyors! A világ elviharzott melletünk, válsággal vagy anélkül, Óperencián innen és túl. Ez nem csak a mi kis HHO szösszenetünkre vonatkozik. Bambán állunk a pálya szélén és a deszkarepedéseken keresztül nézzük a ligát játszani!  Sok helyen, még nézők sem lehetünk a lelátón. Ha pedig ilyen helyzetben vagyunk, a palánk túl oldaláról minden hihetetlennek tűnik. Persze, értem én, nem jó mindenhol ott lenni, de sehol…?

Itt had szúrjam közbe: amit láttam saját szememmel láttam, nem a barátom barátnőjének a házmesterének a felesége olvasta a Blikk-ben című adatokat közvetítem. Ezekre a dolgokra nem tudom azt mondani, hogy nem láttam meg nem is úgy „vót“. Ha általam nem ellenőrizhető dolgokkal „etettek“, azt is megírom. Az amerikai vakításról pedig annyit, 15 évig éltem közöttük, dolgoztam velük-nekik, illetve ők nekem, a dicsőséges jenki földön belül és azon kívül is. Bejártam az egész országot, nem (csak) turistaként! Anyanyelvi szinten tudok velük kommunikálni, akár az időjárásról akár műszaki dolgokról. Mindezt nem melldöngetésdiből tartottam érdemesnek leírni, csupán jelezni, ismerem őket, feltétel nélkül nem ájulok el a dolgaiktól, de ami jó azt el kell ismerni, bárki is alkotta.

A harmadik kérdéskörrel ami az irigyeket, rosszindulatúakat illeti, velük sem most, sem később nem fogok foglalkozni. Ez nem  politikai fórum. Erre ott vannak a színvonalas kanálisok, betelefonálós pártértekezleteikkel..

 Hogy a „na ugye megmondtam tábor“ is kiélvezze Viagráját, kintjártam óta várom a vásárolt laborhoz tartozó CD-t. Elég kénylemesen reagálnak az e-mail-ekre, telefonokra. Ha van elég pénzük, valamelyest megértem…

Szóval még mindig bóklászok a laborban, műhelyben. Mi lehet még érdekes HHO bontó ügyben?  A cellákat 72 órán keresztül járatják, figyelik hogyan viselkedik, miként változnak a paraméterek, közben komputeren rögzítve azokat. Csak ezután kerülhet beszerelésre. Elmondásuk szerint erre is a kísérletek során jöttek, rá, visszanézve a rögzített adatokat. Ennyi idő eltelte után az általuk használt  bontó hatásfoka, ugrásszreűen javult. Ezt azóta tudatosan vizsgálva, mással is igazolták. Van egy rendszerük összerakva, amit csak arra használnak, hogy leteszteljék a szettet (főleg a cellát), hogy folyamatos üzem mellett, mi és mikor mondja fel a szolgálatott. Ottjártamkor kb. 6200 órája működött kikapcsolás és meghibásodás nélkül. Hogy ne menjen kárba a termelt gáz, belebuborékoltatják a  hozzájuk szállított „Clearwater-es“ vagy hasonló vízbe. Ez is csak amolyan kiváncsiságból eredő próbálkozás volt. Aztán valakinek eszébe jutott belekóstolni ebbe a bubis vízbe. Más volt az íze. Erre jött a következő ötlet, be kellene vizsgáltatni, hátha jó valamire. AJJAJ! Ha valaki, valamennyire ismeri  a kinti törvényeket, előírásokat, élelmiszerek vagy bármi ehető, iható dolog emberi fogyasztásra alkalmassá avanzsálásához, az tudja mibe vágták a fejszéjüket! Nem fokozom, megkapták az engedélyt, árulhatják a kezelt vizet. Viszik is tőlük serényen, ők is kivétel nélkül ezt isszák. Nem, nem láttam az engedélyt, de azt tudom, ennek hiányában nincs az az idióta, aki ott, ezt merné hirdetni, árulni. Idegenvezetőm előttem mártogatott a vízbe 2-3 különböző műszert, összehasonlítva a sima csapvizzel. Más értékeket mutatott, de ne kérjétek számon tőlem mik voltak ezek, mert nem vagyok sem fizikus-kémikus, sem orvos, sem diétás nővér. Másfelől ott és akkor érdekes volt, de nem hozott túlzottan lázba. Aznap, egész nap ezt a vizet ittam. Más az íze, igen, de hogy milyen élettani hatása van, lesz hosszútávon, nos erről biztosan fogunk még hallani.

Vissza a „véletlenekhez“, ebben a kezelt vízben a hatások, elváltozások egybeesnek a kísérletekben tapasztaltakkal. 72 óra vízbe buborékoltatás elteltével jelentkeznek  a kezeletlen vízhez képest.

Ide kívánkozik még az 1. részben leírt elektropolírozás kérdése. Itthon több embernek szegeztem dilemmámat. Polírozni, vagy nem polírozni? A válasz: persze hogy jót tesz a lemeznek, van ilyen, nem tudtad?  Bravó, ezt miért innen 10.000 kilométerre kell hallanom  először? Miért nem lehet egy cégnek azzal kezdeni: Kedves megrendelő, ha ezt szeretné, még ezt és ezt is ajánljuk elvégeztetni, ennyiért, ennyi idő alatt? Ha mi nem is tudjuk megoldani, itt van X cég címe, telefonszáma. Várjuk szíves megrendelését! Vagy valami hasonlót. Kelj fel és járj! Idióta, mit gondolsz hol élsz?

 Akkor álljon itt, a gőzt levezetendő egy, az utam során tapasztalt ellenpélda. Fittingeket (is) gyártó cég, éppen utamba esett. Nosza, nézzük, honnan kapom a dolgokat, meg ha már itt vagyok feltöltöm a készletet. Préri közepén, persze autópálya mellett, több 10.000 m2-es komplexum. Képzeld haver, ezek a marhák kiépítették a csak odavezető lejárót, utat egyenesen az épületig és még sár sincsen! A parkolóban lévő rokkant helyekre nem áll rá a bunkó és szőke utánfutója a terepjárójukkal. Hallatlan! Üzlet kb. 10.000 m2, dugig áruval, amiket itthon nem is tudom milyen tortúra árán lehetne beszerezni. Műanyag játszóháztól a laborfeleszerelésig. Ja, lopásgátló kapunak, fogatlan biztonsági őrnek hűlt helye. Nem, nem lopták el őket, nem is voltak. Az eladótérben 2 nyugdíjas, részmunkaidősök. Mindent ők csinálnak, nem ám, hogy az egyik csak a pénztáros, a másik meg éppen meg van valamiért sértődve. Haláli nyugalom, laza a tempó, zene és mégis pörög minden. Képzeld, köszönnek! Rávetem magam a katalógusra, mivel tudom a cikkszámokat. Néni közli velem, üljek le, nyugodtam igyak egy (ingyen) kávét sütivel, majd ő kikeresi nekem amire szükségem van. Serényen böködi a számítógépet, közben hozzám beszél. Ha nincs a keresett áru, ŐK körbetelefonálják az USA-t, Kanadát, egye fenyő Mexikó is belefér, hátha valakinek van. Szépen kérnek erre 2 napot. 99%, hogy lesz, de ha mégsem, legyártják a szerszámot, majd az alkatrészt (minimum rendelés nincs, előbb utóbb másnak is fog kelleni) és szánják bánják bűnüket, de erre kerek 1 hetet kell várni.

Megkértem a nénit, nekem ilyeneket ne mondjon, mert Bunkóciából jöttem és hamarosan defibrillátort is kell tartaniuk miattam. Na, ezt meg ő nem értette. 1:1. Tudom,  nem IQ bajnokok, de legalább akarnak! Hallom, ott nem voltak  40 évig oroszok. Ébresztő, innen meg 22 éve elmentek...

Figyu vállalkozó, nehogy megváltozz holnaptól! Oda lenne az országimázs! Újfent: ing, meg a gazdája.

Mi van még ami számunkra érdekes lehet?  Gáz van babám, nagyon nagy, ezt már a hülye is látja, de azt mérni is kell!  Régóta használják, az általam is beszerzett digitális téfogat és súly mérésére is alkalmas gázmérőt. Rögtön felhívták a figyelmem, a kólás üveges és a műszer közötti eltérésre, ami 40-50% is lehet. Hihetetlenül hangzik, de „Amerókában és Ajrópában“ is a legtöbb cég, még kézzel, flakonokkal, stopperrel méri a termelést. SAJÁT SZEMEMMEL LÁTTAM, a műszer, a lebegőtestes áramlásmérő és a mindenféle házi mérőke közötti különbségeket. Ugyanis a kimenő csőre mind rá van kötve, egyidőben mérve ugyanazt a gázt. Álljon itt ez a link a HHO intézet méréseiről, különböző forrásból származó mérőkék esetében. A lap alján lévő táblázat világít rá a különbségekre.

http://www.ihhoi.org/cms/index.php?option=com_jumi&fileid=5&guid=d8185e52-0852-11df-a5ca-514d8fe5d061

 Elnézést az elfogultságomért, én a műszert tartom hitelesnek, mert ha már HHO gázról beszélünk ne keverjük bele a gőzt, miegymást! Igen tudom az is végezhet hasznos munkát, de gőzt vasalóval is tudunk csiholni. Másfelől elektrolitünk azért melegszik, mert van még mit javítani hatásfok terén. Persze, házilag elmegy a pontatlanabb mérés, de cégek esetében már elvárható a pontosság. Teret adva a pontosságnak, álljon itt az elérhetősége az itthoni bevizsgálásnak is: 

http://ehhoe.eu/meresek_dijak_+_folyamat.html

Aztán tovább haladva, láttam a műhelyben egy mini gázturbinára hasonlító szerkezetet. Rákérdeztem. Bingó, az volt. Egy működő makett, amit lázasan kezdtek is csomagolni.  Pár elejtett szakszó, amiből rögtön kiderült, értek hozzá (OK, mostanra úgy is sokan tudják, repülőszereléssel áldott (vert) a sors). A sietség oka, másnapra seregnyi látogatót vártak, nem akartak felesleges kíváncsiskodást generálni. Ahogy hozzáértőre találtak, kicsit enyhült a szigor. Elmondták, kísérletezésbe fogtak HHO gáz, sugárhajtóműbe fecskendezésével. Legnagyobb meglepetésükre, a kicsinyített turbina nem várt eredményeket produkált. Részleteket már nem voltak hajlandók elárulni.

Vagy csalódottság vagy bambaság ülhetett ki az arcomra, de az egyik pilóta-üzlettárs, elvonszolt a csarnok végében lévő ponyvával letakart izéhez. Püff neki, életnagyságú vadászgép sugárhajtómű, felszerelve a HHO kísérletezéshez szükséges összes műszerrel, csappal, szeleppel, profi módon,  egy panelre rögzítve. Pár szakmai dolgot megtárgyaltunk, amit viszont ő nem tudott, majd közölte, 1-2 hét és élesben indul a kísérletezés. Azt ők is tudják, repülőn egyenlőre nincs sok esélyük elfogadtatni, bármi is legyen az eredmény, de mostanra számomra kiderült, a kamionokon túl, ők az áramtermelő szektort célozták meg. Ott ugyanis használnak nem csak diesel, de gázturbinás meghajtást is. Itthon a Generel Electric, Veresegyház határában gyárt, szerel ilyen hajtóműveket. A haszon óriási mindkét részről. Ha naponta milliós nagyságrendben égetnek el kerozint (USD-ban), megtakarít tegyük fel 10%-ot, a megtakarítás 5-10%-a az övék. Szorozva több száz vagy ezer egységgel, érthető a kutatási vágy.

Lehet ezt még fokozni? Lehetett! Csak mellékesen mondták, azon a héten vettek fel egy új embert, akinek a dolga csak a HHO-s házfűtés továbbfejlesztése lesz. Cellástól, hőcserélőstől, 110 VAC-ra adaptálva. Semmi közük az alábbi oldalhoz, céghez, csak jó kiindulópont a házfűtés után érdeklődőknek.

http://www.hhohhu.com/

Közben záporoztak az érdekesebbnél érdekesebb hírmorzsák. Mivel ott kint sincs minden kamionosnak több ezer dollárja egy ilyen szettre, van aki csak odaáll pár órás „kezelésre“. Alapjáraton pöfögő motorral, szenyezettségtől függően, 6-8-10 óra alatt megszabadítják a lerakódott koromtól. Pár liter megtakarítást már csak ezzel a módszerrel el lehet érni, mivel a lerakódott kokszdarabok szivacsként szívják magukba a bekerülő folyékony aranyat, növelve a fogyasztást. Tapasztalatokra alapozva, elmondásuk szerint, amíg ez a lerakódás teljes egészében nem távozik a motorból, a HHO generátor sem tudja teljes egészében kifejteni hatását..

 Karácsony tájékán egy szettet Kínába vittek, egyik emberükkel egyetemben, ahol is rögtön egy teherautókat gyártó üzemben mutatták be. Ismerjük a kis embereket, bólogattak, nem szóltak semmit. Visszaküldték a szakértőt, mondván a szettet küldik utána. Előttem pár nappal érkezett vissza, megbontás jeleit mutatva. Nem csalódtak ők sem, én sem. Le akarták másolni. Mindent le lehet, de az elektronika egyenlőre akkor működik ha, van hozzá kód. Feltörni még időbe telik, de gondolom „occójé gyógoznak a zügyön“.

Még valami? Igen. Vizes elem. Számológép, akármi más működtetésére. 1.5 ml desztvíz, 3 hónap működés. Lehet, hogy nekem új, másnak nem, de hoztam egyet. 1-2 hét után nálam, a számológép kijelzője kezdett erőteljesen halványulni, na gondoltam itt a trükk vége, kiderül  az igazság. Vizet neki. Régi fényében jelzi a számokat! Nem mondták, miben járultak hozzá  a kifejlesztéséhez, lehet, hogy csak ilyen „Oh my God“ hatásvadász szuvenír. A csatlakozója miatt egyenlőre nem kompatibilis a hagyományos, elemes fogyasztókkal.

 

 …és mi az 1. részben bekonferált jó hír? Már odafelé, látatlanban megfogalmazódott bennem: de jó is lenne itthon is elérhetővé, kaphatóvá tenni ezeket a dolgokat. Odakinn leültem velük, egy mit lehet, mit nem szeánszra. Sok mindent lehet, pénzkérdés.  A teszt darab behozatalán dolgozunk. Ahogy fentebb írtam, elég kényelmesen reagálnak dolgokra és az amerikai egyet nagyon nem szeret. Ha siettetik… Majd ő megmondja, mikor kész a beszélgetésre. Ezen meg nekik kéne változtatni! Másfelől a ziccerre vár, ha bejön, könyörtelenül leüti. Mondjuk a magyar is, csak sokkal aljasabb módon. Erre is van mondóka, a nyereg meg miegymás. 

 ...ja tudod mit kérdeztek a nap végén (ők is)? Ugye én pénzt kérek a a blogos cikkekért, mert ennek értéke van bármennyire is összegyűjthető az info?  Mert a blogot lekáderezték. Hát persze, válaszoltam. Így mindenki nyugodt. A napi személyes találkozókról, több órás telefonokról és e-mail dömpingről  nem is tettem említést, amiből szintén ömlik a bevétel.

Aki pedig nem hiszi, járjon utána!

Kislány a benzinkútnál, fehérebb a meszelt falnál trallala, trallala...                               (Kóós Jani után szabadon, Copyright: mellbőség 87XXL)

HHO2

 

PS.Időközben megérkezett a várva várt CD. Idézem csatolt levelüket lefordítva, hogy is kéne itthon is kommunikálni, bánni a vevővel:

Tamás,

Köszönjük, hogy személyesen látogattál el hozzánk és vásároltad meg termékünket. Bár rövid időt töltöttünk együtt, élveztem  a beszélgetést és rávilágított arra, hogyan tudnánk a tapasztalatainkat szélesebb körben terjeszteni.Remélem kapcsolatunk hosszú távú és eredményes lesz mindkét fél számára.

Köszönöm a türelmed a CD-t illetően. Időközben további finomításokat eszközöltünk a programon, biztosítva, hogy régebbi és újabb Windows-ok alatt is problémamentesen működjön. Ez a vártnál kicsit több időt vett igénybe.

A világban történő események fényében egyre nyilvánvalóbb a HHO termékek fejlesztésének terjesztésének fontossága. Olaj ár emelkedés, japán események stb.

Cégünk minden munkatársa bízik a további együttműködésben és támogatja munkádat a HHO technológia európai terjesztésében.

Még egyszer köszönjük!

Aláírás, stb.

Na, valahogy így kellene ennek működni...

Aludj el szépen ki Tamás!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogen.blog.hu/api/trackback/id/tr12803857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomabear 2011.04.06. 16:41:04

Szevasztok!
Druszám (mivel és is Tamás vok)! Szerintem a sok okoskodóval ne foglalkoz. Szerintem sokan, sokat köszönhetnek neked. Én is pedig nem épitettem cellát, de legalább tudom mi az és hogyan müxik. Nem nézek hülyén másokra ha erről beszélnek. Örülök, hogy neked legalább sikerült kijutnod és megosztod velünk a látottakat - tapasztaltakat. További sok sikert az élet minden területén.

OFF többen megkerestek plazmagyerta ügyben, ugyhogy segitek beszerezni kellő számu jelentkező esetén és leszervezek mindent. az ár továbra is 2500 és 3100Ft + 25%. Az egyik kedves érdeklődő elmondta Egerben 10.000Ft/db áron adják. Ne itt, hanem a tomabear@freemail.hu -n vegyétek fel velem a kapcsolatot. ON
Remélem én is segitek egy kicsit nektek.

imiapo 2011.05.20. 07:39:36

sziasztok ! Tud valaki lemezt gyártani?1.4571 vagy 316L?
süti beállítások módosítása