hho generátor

 2012.12.03. 23:49

Üdv Gázfacsarók!

Lassan elérkezik a várva várt időnk... Eljön az a világ ami mindenkinek a legjobb. Az autó gyárak és tervező irodák lassan észbe kapnak, hogy az épp aktuális projektjeik, amik annyira bonyolultak, hogy lefoglalják még a zseni kapacitást, kapisgálják: kilóg a lóláb.

Amikor már az újonnan megjelenő sportautóknak olyan bonyolult fedélzeti kompjútert kell tervezni, amit már a hűtővízzel kell hűteni. Igen, megvalósítható és szükséges a szigorú normák és lobbi érdekek miatt!

De természetesen nem a legegyszerűbb lehetőség. Ehhez nem kell zseninek lenni, inkább hét próbásnak...

A vezérlőelektronika gyártók is topognak mert a változás/váltás közeleg. Az új autógyártás az év végéig tervez. Ugyan megvannak már sokaknál az új sorozatgyártásra kész modellek, de ezeket megtöri az új rendszer elmélet.(és itt nem a külsőre gondolok)

A fejlesztés a nagyvállalatoknak nem fog problémát okozni, mert csak egy gyártónál kb 120-140 mérnök fejleszt elektronikát adott típusra. jelenleg még nem a legoptimálisabb paraméterekkel. Amikor a kulcsadatokkal fognak dolgozni, akkor nájrájdert megszégyenítő spm fokozattal fog robogni az agyuk. Emiatt nem lesz szükség leállásra sem a gyártásban. Átállásra viszont igen.

Az új autó eladásban jelenleg hanyatlik a piac, mert alulról jövő igények magasabbak a jelenlegi megoldás rendszereknél. Nem nehéz észrevenni hogy jelenleg az egó(ista vásárló) vezeti a vásárlási listákat. De mivel a tömeges vásárlók diktálnak emiatt egy bentli vagy ro(j)szro(j)sz még megengedheti az ódivatú múzeum gyártást. "Piac-csinálók,büszkék magukra" kizárólag a tömeg kiszolgálásával lehetnének, akik mi vagyunk...

Mi nem veszünk már (haszontalan) új autót (hitelre), ami tönkre megy vagy szervízköltsége meghaladja az autó ÚJ árát hosszú távon, mert felesleges idő és energia pazarlás.

Ezen a ponton a "profit" (és a mögötte álló egyének) átértékelődik és az életben maradást választja a jó hírnévvel. Inkább, mint az összeomlást, számkivetettséget.

Viszont ami jönni fog. Tudjuk milyen "összeesküvéselméletek" lapulnak egyesek fiókjában, amit hiába őrizgetnek.  Kellően elszánt nagyvállalati mérnökcsapatok játszi könnyedséggel fogják átlépni a határt az életben maradásért...A saját életükért. amikor nem a profit és egó uralkodik, akkor az elme szárnyal, mert nincs röghöz kötve. Magadon is meg tapasztalhatod ha például elmész egy jobbagyféltekés rajzolás tanfolyamra... Picasso lehetsz 3-4 nap alatt...Más téren is így működik. A hozzáállás kérdése, nem a rabszolga tartó parancsán múlik a jövő, mert a víz az úr.

A nagy halak ideje lejárt. Tiszta vizet öntünk a pohárba. (már akinek üres a pohara)

Bárhogy is sok lúd disznót győz....Tegyétek, amit tennetek kell és hallgassatok a megérzéseitekre!

Generátort, búzát, békességet mindenkinek!

 

 

Címkék: hho hho generátor

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogen.blog.hu/api/trackback/id/tr824946254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atis74 2012.12.10. 20:49:03

Az jutott most így eszembe, hogy a technológia már rég megvan a sokkal de sokkal kisebb fogyasztású autók megvalósítására! Elég, ha csak arra gondolunk, hogy nemrég (talán nyár végén vagy ősz elején)egy kis magyar csapat is részt vett egy versenyen, ha jól emlékszem a Shel rendezésében, miszerint 1l benzinnel hány km-t tudnak megtenni. Nos a kis csapat több mint 1300 km-t célozott meg ugyanis a tesztek alatt többször is teljesítették.
Persze az olajcégé lesz minden szabadalom, ahogy szokott ez lenni. Vajon miért? :-) Nehogy már egy normál személygépkocsival 1l benzinnel 150-200 km-t tegyünk már meg!
Persze ez egyik kormánynak sem érdeke, hisz oda lenne a jó kis adóbevétel...

attikanagy 2012.12.16. 08:34:17

Üdv.

"Viszont ami jönni fog"

Azért némi részletességet is mondhatnál mert ez így összeesküvésizés.Abból meg van bőven.Ki és mi és miért változik? Bedobnak egy kis fogyasztású benzines szart?Nagy cucc.Szóljatok ha majd az elektromos gurulókat potom összegekért adják.De az igazi váltás az lesz ha mi magunk tanulunk meg hopponálni.Ez lesz a felemelkedés nem a december 21.

Icekukac 2013.01.17. 12:35:48

Sziasztok!

Ha valakit érdekel a HHO gyár megkezdte tevékenységét.
Nem csak a HHO generátorokhoz tudunk beszerezni minden alkatrészt, hanem tanácsokkal is segítjük a népet a tökéletes Hidrogén generátor megépítésében.

Ha érdekel valakit, akkor írjon mailt a hhogyar@citromail.hu-ra és át dobom a katalógust árakkal.

Persze a hidrogén blogosokra az alacsonyabb árak vonatkoznak.

További kellemeset és csak előre.

Illetve akit érdekel a nem melegedő nedves cellás generátor, írjon rám és segítek a megépítésében.

Üdv

HHOnda 2013.04.12. 08:10:37

Sziasztok Gázfacsarók.
Az az igazság nekem nagyon hiányzik ez a blog. Hol vagytok Srácok?
Patkolttojás és a többiek. Régebbi bejegyzésekben többször szóba került a pénz, az üzlet ami mindenre rá telepszik. Látom az utolsó bejegyzés is egy reklám, mit hol vegyünk tuti jót és olcsót.
Nekem két éve hibátlanul működik a saját készítésű bontóm, minden alkatrészét úgy szedegettem össze a Ti tanácsotok alapján.
A legfontosabb számomra a tapasztalat csere amit később is tud az ember kamatoztatni. Remélem hogy cserélünk még gondolatot ha más nem a cséplőgépekről mert a kreatív ember azt is tovább tudja fejleszteni mint minden mást is.
süti beállítások módosítása