benzin fogyasztás...

 2010.03.02. 20:32

 Érdekes mód egyre-másra olvasom, hogy nagy autógyártók hozakodnak elő a 3 litert fogyasztó autóikkal.

Minden gyártó autója nyugaton 3 litert fogyaszt, keleten az elektromos energia felé tendál...

Lassan megtudhatjuk a 10 éves nyílt titkot :) persze ezt se a deltából :D , hogy egy porsche és egy 500-as fiat is tud 3literrel menni, sőt debreceni egyetem alternatív járművek kezelésének irányában indít képzést...a nyertes pneumobiljukról kérdezzétek őket.

Az is érdekes, hogy már lesz hozzáértő szakszemélyzet a piacnyitás elött. Lehet hogy tudnak valamit?

Beindul itthon is az autógyártás?

Arra apellálnak, hogy lesz felvevő piac az autóknak?  (A 2010 Februári jelentés szerint <50% esés az új autóeladásban)

Ehhez sok új útra és munkahelyre lesz szükség...Ez pedig nem túl sok írott pártprogramban van benne jelen idő szerint :) A balfékek még ezt is elq..ták, mert nem írták meg. 

Míg Kína és a Nissan már Genfben is ott lesz az elektromos autóival addig a GM például egy szót sem hallat a 2001-es próbálkozásairól, amik már széria modelljei voltak...Amikor elkészültek az autóik, akkor csak bérbe adták ki, aztán amikor lejárt a szerződés vitték is a verdákat bezúzatni, mert esett a profit...nesze neked emberközpontú profit központú gondolkodás.

Jut eszembe ha valakinek van megosztandó tanulmánya az elért eredményeiről (esetleg képekkel dokumentálva) az írjon mailt!!!

(itt most nem a max 20%-os megtakarításra gondolok, bár az is szép eredmény)

Címkék: autó fogyasztás profit

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogen.blog.hu/api/trackback/id/tr151803944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása